WerkOver Zero OneKlantenContact

Zero One is een interactief ontwerpbureau

Creativiteit en sterk conceptueel denken zijn de uitgangspunten van ons werk. We combineren onze kennis van communicatie, ontwerp en technologie om tot slimme oplossingen en bijzondere ontwerpen te komen. Onze eindproducten zijn er op gericht om organisaties te ondersteunen bij het overbrengen en uitdragen van hun interne en externe boodschap.

We beschikken over state of the art knowledge op het terrein van animaties, presentaties, video, elearning en apps. Omdat wij al deze communicatietools beheersen kunnen we een optimaal integraal en interactief product opleveren.

We bestaan nu 10 jaar en nog altijd beginnen we met evenveel enthousiasme aan nieuwe projecten.

Werkwijze

Uitgangspunt bij onze werkmethode is dat we in de ontwerpfase interactief met de klant aan de slag gaan. We ondersteunen de klant bij het aandragen van diverse mogelijkheden om de communicatieboodschap optimaal tot z’n recht te laten komen. Tijdens de productiefase stemmen wij geregeld af met de klant om effectief en resultaatgericht te werk te gaan. De productiefase wordt afgerond met een presentatie van het eindconcept. Bij de oplevering van het eindproduct en bij presentaties aan derden kunnen we indien gewenst technische ondersteuning bieden.

Voor elke opdracht brengen we de juiste mensen bij elkaar. Een team dat op basis van doelstellingen en gewenste expertise is samengesteld.

Mensen

Zero One werkt veel samen met freelancers. Het kernteam van Zero One bestaat uit Karin Zuur en Talitha Boom. Zij hebben elkaar leren kennen tijdens de studie Interaction Design.

Karin Zuur en Talitha Boom

 

Animatie
E-learning

Film
Prezi

CONTACT

Zero One
Van Imhoffstraat 43
2595 SC Den Haag

---------------------

06 24717379
info@zeroone.nl